Fonyó Sebastian

 Fonyó Sebastian

2003-ben kezdtem el társastánccal foglalkozni, 2008-ban kipróbáltam magam a hip-hop világában, ahol  a csapatommal 2009-ben Európa Bajnokok lettünk, azonban ezt hátrahagyva a versenytánc lett a fő profilom.

Jelenleg a Danza Táncstúdióban többféle minőségben találkozhatsz velem. Hetente 4 alkalommal tartok Zumba órákat, 2 alkalommal STRONG by Zumba órát, ezenfelül karibi táncokat is tanítok, mint salsa, bachata és reggaeton, ill. a gyerekek versenytánc oktatásában is részt veszek. Az órarend szerinti foglalkozások mellett magántáncórákon (Szombat Esti Láz jellegű órák) is találkozhatunk. Ezeken az órákon mind a karibi, mind a társastáncokat –nemzetközi stílusban, illetve american stílusban– megtanulhatod tőlem.

A külföldön évek óta nagy sikernek örvendő versenytípus a Pro/Am táncverseny (tanár-diák), mely jellegzetessége, hogy a táncospár egyik tagja a lelkes amatőr
-akár Te is lehetsz 🙂 -, másik tagja pedig maga a profi tánctanár (Én).

Amennyiben szívesen belevágnál egy ilyen megmérettetésbe, felkészítésed mellett a táncpartner szerepét is vállalom ilyen jellegű versenyeken.

I. Budapest Open Pro/Am, 2017. február 25. Turi Évával

I. Hungarian Open Pro/Am táncverseny, 2016. november 31. Kuthy Veronikával

 

I. Hungarian Open Pro/Am táncverseny, 2016. november 31. Partnereimmel.

Pro/Am showcase, 2017. január 21. Makai Melindával

Pro/Am showcase, 2017. január 21. Turi Évával

Tanárok, akik nagy hatással voltak fejlődésemre, időrendi sorrendben: Lemákné Szabó Etelka, Andrea Silvestri, Váradi Martina, Andrej Skufca, Faluvégi András.

Órák ahol találkozhatsz velem: