Házirend

 1. A DANZA Táncstúdió vendégei a alkalmi jegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet.
 2. A DANZA Táncstúdió oktatói elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet.
 3. A DANZA Táncstúdió területén a szolgáltatásokat csak érvényes alkalmi jeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.
 4. Kérjük, hogy az óra kezdete előtt legalább 10 perccel korábban érkezz meg, hogy az órák időben el tudjanak kezdődni, ne legyen csúszás.
 5. A DANZA Táncstúdió területén elvárt, hogy az órákat, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet maximális körültekintéssel folytassatok. Kérjük ügyeltetek az öltözők és a zuhanyzók, mosdók és az előtér, recepció tisztaságára!
 6. A DANZA Táncstúdió óráit megfelelő öltözékben lehet látogatni. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén a terembe való belépés megtagadható. A tánctermekbe utcai cipővel belépni tilos!
 7. A DANZA Táncstúdió egész területén tilos a dohányzás.
 8. Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 9. Az órarend változtatási jogát fenntartjuk. Ha bármilyen változás történik az órarendben,  az órát tartó tanár mindenkit értesít.
 10. Oktatókra vonatkozó szabályozás: ha nem tudod megtartani az órádat, kérlek azt 24 órával az óra kezdete előtt, jelezd. Ha a lefoglalt termet 24 órával az óra kezdete után lemondod, a terembérleti díj felét ki kell fizetned. Ha egymást követően 3 alkalommal nem tudod az órádat megtartani, akkor kérlek, jelezd felénk.
 11. A DANZA Táncstúdió teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a DANZA Táncstúdió területén másokat viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az a táncterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után a DANZA Táncstúdió vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét – meghatározott időszakra, vagy végérvényesen – visszavonja, és/vagy a további belépést a DANZA Táncstúdióba megtagadja.
 12. Bármilyen kérdésed, kérésed, észrevételed van, keress minket! 🙂