BalletBody a Danzában

Kedves Lányok!

A BalletBody néhány hete került be a Danza Táncstúdió órarendjébe.
Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre jobban és egyre többen szeretitek ezt a különleges órát.
 
Szeretnék néhány gondolatot megosztani veletek erről az óráról! 🙂
 

Mi a BalletBody?

Lágy mozgásokkal, tánccal, testmunkával, erősítéssel és nyújtással, időnként egy kis flow-val fűszerezett mozgásforma, amely ötvözi a klasszikus, kortárs és jazz balett mozdulatait, úgy, hogy közben fókuszban tartja a gerincet is.
Mindehhez magával ragadó zene is jár. Sőt! Jó hír, hogy balett előképzettséget sem igényel és mindenki számára követhető, mégis a hagyományos fitness óráktól teljesen eltérő edzésformát kapunk.
Egyszerű láb- és kargyakorlatok, hajlítások, lendítések, pliék, tanduk, jetek, fonduk, adagiok, grand battement jetek, passék kísérik végig a gyakorlatokat, melyek fokozatosan, egymásra építve és összefűzve jelennek meg az óra során.
Folyamatosan lendületben vagyunk, alaposan és a megszokottól eltérően mozgatjuk át magunkat, táncoljuk magunkat óráról órára “nőiesebbre, lágyabbra, kecsesebbre”.
Az egész testet alaposan átmozgatjuk, különös tekintettel a gerinc melletti mély izmokra, karokra, vállakra, csípőre és a lábakra. Óráról órára tanulunk, kondicionálunk, erősítünk, fejlesztjük az egyensúlyérzékünket, a hajlékonyságunkat, a testtudatunkat. Nem csak testileg, de a finom zenék és a folyamatos, egymásra épített mozdulatok hatására lelkileg is töltődünk.
Hagyd, hogy megtörténjen Veled is ez az áramlás, miközben nőiesnek és felszabadultnak érzed magam.
 
Ne feledd: a csoda Benned is ott van!
 
BalletBody minden szerdán 20:00-21:00 óráig
 
Szeretettel várunk!